prijzen in natura voor winnaars schalmloop

De afstanden starten respectievelijk om 10.00, 10.30, 11.00 en 11.10 uur. De laatste drie afstanden tellen mee voor de competitie.

De kortste crosslopen gaan in zijn geheel door het dorp. De iets langere loop, die van 5,6 kilometer, gaat in zijn geheel over asfalt en de langste loop van tien kilometer gaat wisselend over asfalt, zand- en bospaden.

Direct na afloop van de jeugdlopen vindt de prijsuitreiking plaats. De prijzen voor de twee langste afstanden worden om 12.15 uur overhandigd in de kantine. Voor de jongste deelnemers ligt er een medaille klaar en voor de eerste drie winnaars op de twee langste afstanden zijn er prijzen in natura. Na afloop is er voor iedere deelnemer ranja.

Inschrijven kan via staging2.sallandscrosscircuit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.