popkoor op benefietavond ieder kind een kans

Popkoor SVP Heino verleent haar medewerking aan de benefietavond “Ieder kind een kans”. In het HOFtheater te Raalte wordt zaterdag 14 januari 20.00 uur deze benefietavond gehouden. Het goede doel dat deze avond centraal staat, is Stichting Leergeld Salland. Deze stichting voorkomt sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen.

De Stichting Leergeld Salland maakt het mogelijk dat kinderen van 4 tot 18 jaar uit deze gezinnen lid kunnen worden van een sportclub, deel kunnen nemen aan muziekles, mee kunnen op schoolreisje, een cadeau krijgen met Sinterklaas en dergelijke. Het gaat in Salland om maar liefst 250 kinderen.

De avond wordt georganiseerd door 7 MBO-studenten Facilitair Leidinggevende van Landstede Zwolle. Optredende artiesten zijn behalve het koor uit Heino onder andere Dansgroep Forest, gitaartalent Tom Veltien, het muzikale duo Niek van Halteren en Laura Lemke en de schoolband van het Carmel College Salland.

Kaarten voor de benefietavond kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de kassa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.