Home / archiefcentraal / politie breidt onderzoek naar wijhenaar uit

politie breidt onderzoek naar wijhenaar uit

Zijn auto, een zwarte Chrysler Stratos, werd die middag rond 16.00 uur onbeheerd aangetroffen op een parkeerplaats aan de Rijksstraatweg langs de IJssel (N337) tussen Wijhe en Den Nul. Van de heer Preuter ontbreekt sindsdien ieder spoor. Getuigen hebben de heer Preuter daar rond 11 uur gezien met zijn auto. Op dat moment stonden er ook andere auto’s op deze parkeerplaats.

De politie wil graag met de bestuurders van deze auto’s in contact komen. Ook andere mensen die rond die tijd langs deze parkeerplaats zijn gereden en hier iets opvallends hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie.

De heer Preuter heeft grijs/blond haar en is kalend. Hij heeft bultjes in zijn nek en gezicht in verband met een huidziekte. Hij was op de dag van zijn verdwijning gekleed in een bruin colbert, een paars/groen gestreepte trui en een bruine broek.

Mensen die hem sindsdien nog gezien of gesproken hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.