poetsklusje 50 koperen collectebussen

Team Lef, dat deelneemt aan de Roparun, heeft een klusje. Vijftig oude koperen collectebussen moeten gepoetst worden. De bussen komen binnenkort namelijk bij verschillende bedrijven die in de regio te staan.

Team Lef, dat op zoek ging naar collectebussen, trof op Marktplaats een advertentie. Dertig koperen. Een teamlid belde op en vertelde het verhaal. Geld inzamelen, tegen kanker, hardlopen voor het goede doel en daarna de vraag of ze er tien mochten lenen. “Tien?” Was de wedervraag. “Jullie mogen niet voor tien collectebussen naar Brabant komen, neem ze alle dertig maar mee. Oh, en na het gebruik mogen jullie ze verkopen, doneer dat geld maar,” was het antwoord van de aanbieder.

De Marktplaatsverkoper heeft in het verleden heeft hij te maken gehad met het goede van de Roparun en draagt daarom deze actie een warm hart. Zijn vrouw is in 2000 gestorven aan kanker en dankzij Roparun heeft hij nog samen met zijn vrouw een vakantie mogen hebben.

Uiteindelijk vertrok het team niet met dertig collectebussen naar Salland, maar met vijftig. Nu is Team Lef druk aan het poetsen voor het goede doel.

Vanaf 29 mei gaan de koperen busjes in de verkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.