platencontract voor erwin nyhoff

daarbij ook weer flink wat eigen materiaal op te nemen. Wat de toekomst hem gaat brengen?

Nou, ik heb bewust de komende tijd vrij gehouden. Er lopen ontzettend veel aanbiedingen. We gaan het rustig bekijken. Maar ondertussen gaat de promotie van mijn single ‘Nights in White Satin’ nog gewoon door. Die kun je downloaden. En ik blijf natuurlijk betrokken bij de theaterproductie ‘Woodstock the story’, ” aldus Nyhoff.

Platenmaatschappij Munich Records heeft besloten de twee albums van The Prodigal Sons (Erwins eerste band waarmee hij halverwege de jaren negentig ook al redelijk succesvol was) opnieuw uit te brengen. ‘Wine of Life’ en ‘In the Eye of a Stranger’ in één cd-pakket aangevuld met een derde cd vol live-opnames, B-kantjes en niet eerder uitgebrachte opnames.

Ook Nyhoffs soloplaat ‘Take your Time’ is inmiddels weer verkrijgbaar, nu alleen nog via i-Tunes, maar vanaf begin februari ook weer in de muziekwinkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.