Home / archiefcentraal / overgoor mede eigenaar van autobedrijf nijboer

overgoor mede eigenaar van autobedrijf nijboer

Frank Overgoor is sinds kort mede-eigenaar van Autobedrijf Harry Nijboer in Lemelerveld. Hij versterkt Harry en Maria Nijboer in de directie. Dat heeft overigens verder geen gevolgen voor zijn verdere dagelijkse werkzaamheden. Frank blijft gewoon actief als verkoper/inkoper. Hij zal op termijn het bedrijf van de familie Nijboer overnemen. “Nadat Frank al tien jaar met hart en ziel als verkoper heeft gewerkt was hij toe aan een extra uitdaging”, vertellen Harry en Maria. “ We zijn blij om nu officieel te kunnen melden dat Frank deze uitdaging binnen ons bedrijf gevonden heeft. Het is belangrijk dat hiermee de opgebouwde kennis en ervaring in huis blijft.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.