opnieuw inbraak elckerlyc luttenberg

Inbrekers hebben in de nacht van 1 op 2 januari opnieuw toegeslagen in gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg. Nadat ze 3 weken geleden de kluis hadden gekraakt en er met en flink geldbedrag vandoor gingen was het afgelopen nacht opnieuw raak.

Ditmaal is de buit gering, niet meer dan wat wisselgeld is er buit gemaakt. De schrik zit er bij de beheerder en vrijwilligers goed in. Met grof geweld is de toegang tot het gebouw geforceerd. Diverse deuren, ramen en sloten zijn beschadigd.

De politie heeft de zaak in onderzoek, maar heeft nog weinig aanknopingspunten. Wel wordt een vergelijk gemaakt met een inbraak in dezelfde nacht bij camping de Luttenberg. Mogelijk gaat het om dezelfde daders.

Mensen die iets bijzonders hebben gezien dat mogelijk te maken heeft met deze inbraken worden gevraagd contact met de politie op te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.