opnieuw carnavalswinkel in lemelerveld

De Kaborij presenteert dit jaar opnieuw een tijdelijke carnavalswinkel in Lemelerveld. Deze keer niet aan de Vilstersestraat, maar aan het Kroonplein, in het pand waar voorheen kledingzaak Seventysix gevestigd was.

“Omdat deze ruimte groter is, hebben we onze collectie uitgebreid. Ook dit jaar zijn we erin geslaagd om trendy, hippe en vooral grappige kleding in te kopen, met de daarbij behorende accessoires, pruiken en hoofddeksels.”, aldus de dames van De Kaborij.

Het team van De Kaborij is nu druk bezig om de winkel gereed te krijgen. Dinsdag 17 januari gaan de deuren om 13.30 uur open. De carnavalswinkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 13.30 tot 18.00 uur (vrijdag ook koopavond) en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De complete collectie is ook te vinden op staging2.kaborij.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.