Home / archiefcentraal / opnames rob verlinden in raalte

opnames rob verlinden in raalte

Een cameraploeg van het SBS6-programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ was maandagmiddag te gast in Raalte om daar opnames te maken bij Groenrijk. Ook tv-tuinier Rob Verlinden was daarbij aanwezig. Verlinden geeft elke week een tuin een metamorfose. Robs Grote Tuinverbouwing is een programma voor de echte groenliefhebber.

Samen met GroenRijk helpt Rob bij het creëren van een groen leven met oplossingen, ideeën, suggesties en tips. Robs Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag te zien om 17.00 uur bij SBS 6. De herhaling wordt op zondag om 10.00 uur uitgezonden bij SBS 6.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.