opnames rob verlinden in heino

Een cameraploeg van het SBS6-programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ was maandagmiddag te gast in Heino om daar opnames te maken bij Regiobank Heino Erwin Otten Advies. Ook tv-tuinier Rob Verlinden was daarbij aanwezig. Erwin Otten kreeg een bloemetje. Verlinden geeft elke week een tuin een metamorfose. Robs Grote Tuinverbouwing is een programma voor de echte groenliefhebber.

Samen met GroenRijk helpt Rob bij het creëren van een groen leven met oplossingen, ideeën, suggesties en tips. Robs Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag te zien om 17.00 uur bij SBS 6. De herhaling wordt op zondag om 10.00 uur uitgezonden bij SBS 6. De Heinose opnames zijn op 25 en 26 februari en eind maart te zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.