open dag heinose wagenbouwers

De Heinose wagenbouwgroepen Ken ik Oe, De Springplank, De Dolfijn, Party Animals en het Gruppeteam houden in samenwerking met de Sökkestoppers op zaterdag 14 januari een Open Dag.

De groepen tekenen elk jaar voor spectaculaire carnavalswagens, waarmee ze regelmatig in de prijzen vallen tijdens de optochten in Heino, Raalte en Lemelerveld. De initiatiefnemers hopen het bouwen van wagens te stimuleren en het publiek de gelegenheid te bieden om de techniek in de wagens te bekijken. In een grotere carnavalswagen wordt vaak al honderden uren aan vrijwilligerswerk gestoken. Daar staat tegenover dat het vaak gezellig, leuk en creatief werk is en het geeft veel voldoening.

De deelnemende groepen zijn te vinden aan de Dorpsstraat Pand, Autobedrijf van Dijk (Springplank), Hogebroeksweg 33 (De Dolfijn), Hogeweg 7 Laag Zuthem (Gruppeteam), Zuthemerweg 11 (Party Animals) en ’t Zeegsveld 2 (Ken ik Oe).De groepen zijn tussen 10.00 en 15.00 uur te bezoeken.

Ben je wagenbouwer en wil je deelnemen aan de Open Dag neem dan contact op met Martijn Jansman (0572 395558).

Voor meer informatie over de carnavalsvereniging staging2.sokkestoppers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.