nyhoff door naar halve finale voice

Erwin Nyhoff is door naar de volgende ronde van The Voice of Holland. Dat meldt Spits Nieuws. Naast Nyhoff gaan ook Iris Kroes, Chris Hordijk en Wouter Vink door. De sing-offs zijn namelijk vrijdagavond al opgenomen. RTL dacht de uitslag geheim te kunnen houden, maar dat is dus faliekant mislukt, meldt Spits Nieuws met enig leedvermaak.

“Omdat RTL de succesvolle talentjacht dit seizoen wel erg ver uitmelkt, werd bedacht om de sing-offs dan vanavond uit te zenden. Maar de commerciële zender bouwt het hele circus natuurlijk niet helemaal op voor één uurtje live televisie. Nee, de sing-offs werden gisteren na de reguliere uitzending nog even opgenomen. In een wereld die steeds meer gedomineerd wordt door Facebook en Twitter, blijft niets geheim. Zeker niet met zo’n duizend mensen in het publiek.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.