nog kaarten voor tante bellas beautysalon

Toneelvereniging Spots Nieuw Heeten stond afgelopen weekend op de planken met de klucht ‘Tante Bella’s Beautysalon’. Ook dit weekend, op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari, speelt de toneelvereniging in het Timmermanshuis in Nieuw Heeten en er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Het stuk gaat over de broers Berend en Albert Duursma, die van hun tante een beautysalon erven. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor veel geld te verkopen is. Tot de verkoop moet de salon echter wel gewoon doordraaien en daar beginnen de problemen.

Beide heren hebben nog nooit eerder een beautysalon van binnen gezien en nu moeten ze ook nog de klanten van tante Bella helpen met allerlei schoonheidsbehandelingen. Dat dit niet allemaal vlekkeloos verloopt laat zich raden. Bovendien dient zich nog iets anders aan: zijn beide broers wel de enige erfgenamen?

De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten kosten 7,50 euro, kinderen betalen 3,50 euro. Kaarten zijn op werkdagen te bestellen van 18.30 tot 19.30 bij Gerard Hazelhekke via 0572 321319. Meer informatie is op staging2.toneel-spots.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.