Home / archiefcentraal / nipte nederlaag voor dames 1 kwiek

nipte nederlaag voor dames 1 kwiek

Het eerste damesteam van Kwiek heeft zaterdag een nipte nederlaag geleden in de eredivisie handbal. Kwiek verloor met slechts één punt verschil van de nummer 5 van de ranglijst, VOC. In Tijenraan werd 32-33.

Bij rust was het verschil tussen beide teams slechts 2 punten: 16-18. Tien minuten voor tijd leek het verschil tussen beide teams nog erg groot, 22-29 in het voordeel van de bezoekers. Door een keurige eindsprint van de Raalter thuisploeg kwamen de dames nog dichtbij een gelijkspel. Bij het laatste signaal van de arbitrage bleef het verschil steken op 1 doelpunt.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.