Home / archiefcentraal / nijenhuis trekt 9000 bezoekers minder

nijenhuis trekt 9000 bezoekers minder

Het Nijenhuis heeft in 2011 9.000 bezoekers minder gehad dan in 2010. In 2011 kwamen er 31.297 bezoekers naar het Kasteel tussen Heino en Wijhe. Volgens de Fundatie, waaronder het Nijenhuis valt, is het lagere bezoekersaantal vooral te wijten aan de werkzaamheden in de beeldentuin.

De fundatie heeft ook in Zwolle een vestiging, aan de Blijmarkt.Het Paleis aan de Blijmarkt trok in 2011 88.907 bezoekers en dat zijn er zo ongeveer 2.000 meer dan in 2010. De locatie in Zwolle staat aan de vooravond van een uitbreiding. Op 8 januari sluit het Paleis aan de Blijmarkt om 17.00 uur haar deuren om medio december 2012 te heropenen.

Rond Kasteel het Nijenhuis zal in maart/april de vernieuwde beeldentuin openen.

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.