nieuwe shirts voor heinose tafeltennissers

Trenton zal de aankomende periode van 3 jaar de shirtsponsor van de tafeltennisvereniging zijn. David Godeschalk (mede-directeur van Trenton) en de tafeltennisvereniging vonden elkaar door dochter Lisanne Godeschalk, die bij de jeugd van TTV-Heino tafeltennist.

Trenton richt zich met ervaren en ondernemende professionals op IT Consulting, Internet Applicaties en Energiebeheer. De medewerkers van Trenton ondersteunen haar klanten door de brede ervaring binnen SAP BI en haar innoverende bedrijfsspecifieke internet applicaties.

Trenton is een jong dynamisch bedrijf, in 2009 met twee man gestart en in korte tijd gegroeid naar tien medewerkers. Binnenkort betrekt Trenton haar splinternieuwe kantoor in Apeldoorn. Na de presentatie werden in de nieuwe shirts uiteraard meteen foto’s gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.