nieuwe namen en fris jasje voor pedro pico

Pedro Pico Pop gaat 2012 goed van start! Vorige week is op Noorderslag een aantal acts vastgelegd en vrijdag is de nieuwe website online gegaan. Eén ding is zeker: Op zaterdag 9 juni 2012 gaan de gierende gitaren niet ontbreken.

De Belgische band Wallace Vanborn wordt door 3FM omschreven als de nieuwe Triggerfinger. Daarnaast zijn er twee acts uit eigen land bevestigd. Wolfendale maakt sferische indierock en Birth Of Joy is stevig aan de weg aan het timmeren met hun psychedelische sixtiesrock. Dit zijn de eerste drie namen van de ruim dertig acts die de komende maanden naar buiten worden gebracht.

Voor de negende editie van het festival is er wederom een hippe website gelanceerd. Op de website staat multimedia centraal. Foto en video moeten ervoor zorgen dat iedereen de sfeer van het festival kan proeven. Natuurlijk worden hier ook alle namen en projecten bekendgemaakt en is er de mogelijkheid om online kaarten te bestellen.

De website is te bekijken op staging2.pedropicopop.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.