Home / archiefcentraal / nieuwe kleding voor derde elftal nieuw heeten

nieuwe kleding voor derde elftal nieuw heeten

Fortune Salland heeft het derde elftal van de voetbal van SV Nieuw Heeten nieuwe warmloopshirts en trainingspakken cadeau gedaan. Op 30 januari 2009 is Sander Schiphorst in Nieuw Heeten van start gegaan met Fortune Salland. Hij levert koffieautomaten en ingrediënten aan bedrijven in de regio (groot) Salland. Meer informatie op salland@fortune.nl. Sander is zelf al jaren actief lid van SV Nieuw Heeten en als jonge ondernemer is hij nu sponsor geworden van het elftal waar hij zelf nog actief bij betrokken is.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.