Home / archiefcentraal / nieuw in marienheem streetdance

nieuw in marienheem streetdance

De kop is eraf. Op vrijdag 13 januari was de eerste Streetdance-les in Mariënheem. Een aantal ouders heeft samen het initiatief opgepakt om het dansen in Mariënheem mogelijk te maken. Toen alles bijna geregeld was hebben de ouders contact gezocht met Gymnastiekvereniging RGV Kwiek. De Streetdance is vervolgens ondergebracht bij RGV Kwiek. Eén van de voordelen hiervan is dat de leden ook verzekerd zijn tijdens de les.

Voor RGV Kwiek een leuke opsteker, want je krijgt er niet iedere dag ineens dertig leden erbij. De lessen worden gegeven door Suzanne Schrijver en Kelly van ’t Veld. Iedere vrijdag om 16.00 uur in ’t As-spel in Mariënheem.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.