nieuw heeten wint nipt van kwiek 2

Nieuw Heeten heeft zaterdag een nipte zege geboekt tegen Gibo Groep Kwiek 2, de kweekvijver voor Kwiek 1. In sporthal Tijenraan werd het 20-21. Kwiek ging goed van start en bouwde direct een voorsprong op, maar na een blessure van één van de speelsters was de ploeg kort van slag.

Toch behielden de handbalsters uit Raalte de voorsprong. Het spel leek nog sneller te gaan. Maar een nieuwe blessure van één van de speelsters van de thuisploeg gooide roet in het eten. Zeer waarschijnlijk had zij haar elleboog uit de kom.

Na dit incident zag je de meiden van Kwiek wederom van slag en het spel was goed, maar er was iets geknakt. Na vijftig minuten lang voor te hebben gestaan was de eindstand in het voordeel van Nieuw Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.