muzikale treinreis in podium heino

Sandra van Megen treedt op vrijdag 20 januari op met haar voorstelling ‘Muzikale Treinreis’ in Podium Heino. Haar voorstelling vervangt de voorstelling van Liesbeth Hermsen, die wegens ziekte helaas verhinderd is. Zangeres Sandra en haar begeleiding neemt het publiek mee op een muzikale treinreis met zang in verschillende talen.

Sandra komt uit een muzikale familie. De liefde voor de muziek zit haar onmiskenbaar in het bloed. Aanvankelijk vormde zij een duo, samen met haar zus Sheila, waarmee ze verschillende muziekgenres ten gehore bracht. Daarnaast stond ze op alle podia in Nederland en werkte ze mee aan vele tv-programma’s, waardoor ze de nodige camera-ervaring opbouwde.

Zangeres Sandra en haar begeleiding neemt het publiek mee op een muzikale reis. Zij wordt hierbij muzikaal ondersteund door Maarten de Groot op de toetsen en Miriam van Dixhoorn op de viool. De reis begint in Londen en gaat via de Kanaaltunnel kriskras door Europa en eindigt uiteindelijk in Constantinopel.

Herman Finkers over de ‘Muzikale treinreis’ van Sandra: ‘Het leverde een avond op waarvoor je uiteindelijk naar het theater gaat. Je hoopt op een voorstelling die niet alleen maar plezierig voorbij glijdt maar die je werkelijk raakt en die nog lang beklijft.’

De ‘Muzikale Treinreis’ vindt plaats om 20.30 uur in Podium Heino. Kaarten kosten 12 euro, inclusief koffie/thee. Kaarten voor deze en andere voorstellingen van Podium Heino, worden verkocht bij De Smulbaai en de Wereldwinkel in Heino en bij Podium Heino.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, ontwikkelingen en voorstellingen van Podium Heino? Op staging2.podiumheino.nl kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Op deze website vind je tevens informatie over alle voorstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.