Home / archiefcentraal / mooie lucht na eerste vorst

mooie lucht na eerste vorst

De zonsopkomsten en –ondergangen van de afgelopen twee dagen kleuren de lucht prachtig rood. Ook blijven vliegtuigstrepen langer in de lucht hangen. Die strepen blijven, omdat de lucht zo vochtig is, dat ze niet oplossen. Dat wist RTL4-weervrouw Helga van Leur ons gisteren te vertellen.

Ook vertelde de weervrouw dat de lucht zo ’s avonds zo mooi rood kleurt, omdat er ’s avonds meer stof in de lucht zit dan ’s morgens.

Hoe dan ook, die lucht levert mooie plaatjes op. Uit verschillende kanalen kwamen foto’s bij ons binnen. Ben Heethaar zond ons een serie getiteld ‘Goedemorgen, Raalte’ in. “Zondagmorgen, 08.45 uur. Net zelf ontwaakt, op weg naar Raalte zie ik hoe mooi de contouren zichtbaar worden bij de vroege zonsopkomst. Prachtig om de skyline zo te kunnen zien van Raalte. Ik heb mijn pocket-camera gepakt en heb dit vastgelegd,” schrijft hij in zijn mail.

Als je zelf ook een mooie foto(serie) hebt gemaakt, vinden we het heel leuk als je die instuurt. We plaatsen ook jouw foto erg graag! (redactie@sallandcentraal.nl)

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.