Home / archiefcentraal / mizuwaai vraagt gemeente om bijdrage

mizuwaai vraagt gemeente om bijdrage

Handbalvereniging MizuWaAi heeft de gemeenteraad van Dalfsen maandagavond gevraagd financieel bij te dragen om de ambities en de groei van de handbalkampioen voort te kunnen zetten. De begroting voor dit seizoen is rond, maar voor de toekomst heeft de club 80.000 tot 100.000 euro nodig om door te kunnen gaan op de ingeslagen weg.

“De gemeente heeft altijd meegelopen in de polonaise, maar we vinden als club dat zij nu wel een keer mag bijdragen”, reageert manager René Cloo. Naast de gemeente wordt ook het bedrijfsleven gevraagd om een financiële bijdrage, zodat er ook in de toekomst topsport is in Dalfsen.

MizuWaAi Dalfsen is speelt zaterdag in eigen huis tegen Gibo Groep/Kwiek. De wedstrijd in De Trefkoele in Dalfsen begint om 20.30 uur.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.