luisman twaalfde op nk veldrijden

Jordy Luisman is afgelopen weekend twaalfde geworden op het NK Veldrijden in Huijbergen. De renner van ATB-team Lemelerveld leek de hele wedstrijd op een top tien notering af te stevenen, maar aan het eind van de koers braken de beklimmingen hem op. Luisman viel terug naar de twaalfde plek.

Op zaterdagmiddag reden de Amateurs hun wedstrijd. Jeroen Wessel, ook ATB-team Lemelerveld, werd tijdens de start gehinderd door een voorganger en was op achtervolgen aangewezen. Hij vond echter nooit het goede ritme en finishte als 22e. Gastrijder van het Lemelerveldse team, Arno Winters, kwam beter voor de dag. Hij startte goed en reed uiteindelijk naar een mooie 18e plaats.

Zondag kwam nieuwkomer in het team, Rob van der Heijden, in actie bij de Beloften. Hij stuurde zijn crosser naar een 21e plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.