Home / archiefcentraal / luisman net naast podium in bakel

luisman net naast podium in bakel

Jordy Luisman van ATB-Team Lemelerveld is zondag net naast het podium geëindigd tijdens de Nationale Cyclocross voor Elite-renners in Bakel. Na de start ging Jordy mee met de kop van de wedstrijd. Er was een vier man tellende kopgroep ontstaan.

Na een drietal ronden moest Jordy wat terrein prijs geven. Hij reed het resterende deel van de wedstrijd in de achtervolging samen met de Belg Jens Gys. In de laatste ronde reed Jordy weg bij hem een finishte op een vierde plaats. Corne van Kessel won de cross. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.