luisman finisht als 29e in rucphen

Jordy Luisman van ATB-Team Lemelerveld is zaterdag als 29e geëindigd tijdens de eerste GP Skidôme in het Brabantse Rucphen. Aan de internationale cyclocross in de gecombineerde wedstrijd voor Elites en Beloften deden renners met veel verschillende nationaliteiten mee.

Op het door de modder zeer lastig geworden parcours kon Jordy lange tijd met eerste twintig renners in de koers. Helaas bezeerde hij zich na een foute opstap en verloor de aansluiting met de groep. Jordy viel in het laatste kwartier van de wedstrijd nog verder terug en finishte als 29e overall en 18e Elite. Rabo-prof Bart Aernouts uit België won de cross.

De dag erna nam Dienand Broekhuis deel aan een wedstrijd van de wintercompetitie in Steenwijk. Hij finishte hier op een verdienstelijke vierde plek. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.