loverboys in jongerencentrum traxx

Theatergroep THOT verzorgt woensdagavond 1 februari de theatervoorstelling ‘Loverboys’ in jongerencentrum TraXX in Raalte. De voorstelling is bedoeld voor meiden van 12 tot en met 17 jaar én hun moeders. ‘Loverboys’ bestaat uit een interactieve theaterproductie en een verwerking.

De eerste voorstelling vorig jaar Maart was een groot succes. Vooral de discussie onderwerpen die na de voorstelling werden behandeld zorgde voor het versterken van dialoog tussen moeder en dochter.

Kaarten voor de voorstelling kosten 5 euro per persoon zijn te reserveren via irozendal@landstede.nl of via 0572-363191 de kaarten zijn af te halen bij aanvang van de voorstelling op woensdagavond om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.