lifestyle centre blijft in beweging

Bij Lifestyle Centre in Raalte zitten ze niet stil. Het Raalter sportcentrum heeft onlangs het keurmerk Fitness van de brancheorganisatie LERF behaald. De instructeurs zijn geregistreerd in het EREPS (European Register of Exercise Professionals). Daarnaast heeft Lifestyle Centre een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Topsport Overijssel om naast het bieden van trainingsfaciliteiten, topsporters te assisteren in het behalen van hun prestaties.

Er staat de komende dagen een aantal informatieavonden op het programma: op woensdag 18 januari over ‘Running’ (aanvang 20.00 uur), op donderdag 19 januari over BenFit (aanvang 20.00 uur) en op vrijdag 20 januari over Mindfulness (aanvang 19.30 uur). Voor meer informatie staging2.lifestylecentre.nl

De sportschool werkt momenteel samen met Kinderdagverblijf de Rode Bank. Ouders kunnen sporten, terwijl de medewerkers van de Rode Bank waken over de kinderen (ook bestemd voor ouders die met hun kind naar de peutergym willen en ook nog andere kinderen hebben). De samenwerking met De Rode Bank zal in 2012 worden uitgebreid.

Het afgelopen jaar was het voedings- en leefstijlprogramma BenFit te zien in programma´s als Obese en Altijd Jong op RTL 4. Vele mensen hebben met behulp van BenFit hun doelstelling, van afvallen, fitter worden behaald. Ook in 2012 zitten de BenFit coaches van klaar om iedereen persoonlijk te begeleiden.

Ook worden onder professionele begeleiding nieuwe cursussen en trainingen aangeboden, onder andere hardlopen met overgewicht en/of diabetes, Mindfulness, `Beter in je vel` en Personal Training.

Verder zijn de openingstijden uitgebreid: gedurende alle werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en op zondag van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast zijn er nu ook in het weekend groepslessen.

Meer informatie vind je op de website staging2.lifestylecentre.nl of kom naar de informatieavonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.