landstede start met lsso opleidingen

Landstede in Raalte start in februari met de LSSO opleiding telefoniste/receptioniste. Dit is de eerste in een reeks van tien opleidingen die Landstede namens het LSSO aan gaat bieden. Het LSSO is een samenwerkingsorganisatie van verschillende onderwijsinstellingen die opleidingen aanbiedt voor kantoorfuncties.

Door deze opleidingen in Raalte aan te bieden, wil Landstede een groep volwassenen de kans geven om zich te scholen voor verschillende kantoorfuncties. Er wordt vooral gericht op mensen met een vooropleiding VMBO tot Havo en mensen met een afgebroken vooropleiding. Telefoniste/receptioniste is de eerste opleiding die wordt aangeboden, van daaruit kunnen deelnemers doorstromen naar andere opleidingen tot bijvoorbeeld administratief medewerker of (juridisch) secretaresse.

De opleiding tot telefoniste/receptioniste bestaat uit vier modules. In 20 tot 30 bijeenkomsten, wordt de cursist opgeleid op mbo niveau 2. Alle modules worden afgesloten met een LSSO-examen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een LSSO-erkend landelijk certificaat. Aan het eind van de opleiding ontvangt de cursist het diploma Telefoniste/Receptioniste.

Tijdens het Open Huis op donderdag 26 januari kunnen belangstellenden informatie krijgen over de LSSO opleiding(en) bij Landstede. Het Open Huis duurt van 15.00 uur tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.