Home / archiefcentraal / landstede raalte houdt open huis

landstede raalte houdt open huis

Landstede Raalte houdt donderdag 26 januari een open huis. Iedereen die geïnteresseerd is in een (vervolg)studie op de school kan zich dan vrijblijvend laten informeren. Tijdens het open huis kunnen bezoekers kennis maken met het huidige onderwijsaanbod, maar ook met nieuwe opleidingen die in september zijn gestart, of in 2012 van start gaan. Niet alleen Landstede MBO voor jongeren presenteert zichzelf hier, maar ook de opleidingen van Landstede Training, Opleiding & Advies voor volwassenen zijn vertegenwoordigd.

Landstede MBO biedt vanaf september 2012 binnen het Landschap Veilig & Beschermd een aantal nieuwe opleidingen aan. Onder andere Veiligheid & Vakmanschap ICT niveau 2 en 3, Veiligheid & Vakmanschap Zorg niveau 2 en 3 en Coördinator Beveiliging niveau 3. Binnen het Landschap Transport & Logistiek start Landstede MBO per september 2012 met opleidingen die alles te maken hebben met transport, logistiek en mobiliteit. Een volledig overzicht van het opleidingsaanbod is te vinden op www.landstedembo.nl.

Voor volwassenen heeft Landstede een breed aanbod aan cursussen, trainingen en opleidingen op mbo-niveau. In Overijssel, Gelderland en Flevoland zijn verschillende Landstede locaties opengesteld. Hier kan men informatie krijgen over de mogelijkheden binnen Landstede Training, Opleiding & Advies. Op www.landstede.nl/volwassenen is een overzicht te vinden van de locaties en de opleidingen die worden aangeboden.

Landstede MBO opent haar deuren op de volgende data en tijden:

Donderdag 26 januari | 15.00 – 21.00 uur in Harderwijk, Lelystad en Raalte

Vrijdag 27 januari | 17.00 – 21.00 uur in Zwolle (alle locaties)

Zaterdag 28 januari | 09.30 – 13.00 uur in Zwolle (alle locaties)

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

ZWOLLE – Elke gemeente binnen het werkgebied van GGD IJsselland krijgt een tijdelijke vaccinatielocatie. Vanaf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.