Home / archiefcentraal / lampe nu al omgetoverd tot den vergulden kater

lampe nu al omgetoverd tot den vergulden kater

Het duurt nog vijf weken voordat het feest der Zotten losbarst, thuisresidentie Den Vergulden Kater van de Stöppelkaters is er helemaal klaar voor. De Leeren Lampe is even niet meer, vanaf nu is Lampe de carnavaleske thuishaven van de katers.

Schrik niet, de discoparty’s gaan gewoon door, dus je kunt nog gewoon naar Lampe. Want het gaat voorlopig alleen om de buitenkant. Zaterdag zijn de frames opgehangen om duidelijk te maken wie het dorp eigenlijk bestuurt. Michel Heerink was er bij met een fototoestel.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.