korting bij driejarig beauty style sharon

Beauty Style Sharon in Raalte bestaat deze maand drie jaar en dat wordt gevierd. De hele maand krijg je tien procent korting op de knipbehandeling.

“Wij zijn een laagdrempelige gezellige salon waar iedereen welkom is van jong tot oud”, zegt eigenaresse Sharon Wichers Schreur. “Wij hebben alles onder één dak; kapsalon, schoonheidssalon, make-up, extentions, gelerations en manicure. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en haarmodelijn. Onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken wij wat voor kapsel wat het beste bij de klant past.”

Naast knippen, kleuren en permanenten kun je bij Beauty Style Sharon sinds afgelopen jaar gellak nagels – een laagje dat de natuurlijke nagel verstevigt maar niet verlengt – en extentions voor bijvoorbeeld meer volume in de haren of voor een complete haarverlenging terecht. “Ook hebben we complete bruidsarrangementen met onder andere proefkapsel proefmake-up, epileren van de wenkbrauwen en dan op de grote dag bruidskapsel en bruidsmake-up.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.