koffieconcert in kerk boskamp

In de Willibrordkerk op de Boskamp vindt op zondagmorgen een koffieconcert plaats. Het concert wordt verzorgd door Accordeonvereniging Kunst na Arbeid, afgekort KNA, uit Olst. De slagwerkgroep van de Olster Harmonie verleent medewerking.

Aanleiding voor het concert is het “Festival Het Accordeon 2012”. Dit festival vindt van 2 tot en met 5 februari plaats in Deventer. Het festival heeft als doel om accordeonmuziek een grotere bekendheid te geven.

Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid uit Olst is in 1946 opgericht en is in de beginjaren uitgegroeid tot een grote vereniging met 50 á 60 leden. KNA telt momenteel 20 enthousiaste leden: Een orkest van 15 leden, waarvan een deel nog les heeft en 5 beginnende leerlingen die nog niet meespelen in het orkest.

Het concert begint om 11.30 uur, de kerk is open vanaf 11.00 uur. In de pauze is er achter in de kerk voor 1,50 euro koffie/thee en krentenwegge te krijgen. De toegang van dit concert is gratis, bij het uitgaan van de kerk wordt u een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het dekken van de kosten.

Naast het optreden van KNA en de slagwerkgroep van de Olster Harmonie is er tijdens de pauze en na afloop de gelegenheid om een expositie van meer dan 100 oude foto’s van Boskamp en omgeving te bezichtigen. Het betreft hoofdzakelijk oude ansichtkaarten van voor de oorlog en oude foto’s van Boskamp en Boskampenaren uit het verleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.