Home / archiefcentraal / kieftenbeld nieuwe trainer lemelerveld

kieftenbeld nieuwe trainer lemelerveld

Spijkstra en Lemelerveld maakten vorig weekend bekend dat ze uit elkaar gingen. Spijkstra, die aan zijn eerste seizoen bij de derdeklasser bezig was, gaat verder als scout/analist bij Excelsior ’31 uit Rijssen.

Kieftenbeld stopte eind vorig seizoen bij SDOL en keerde als trainer terug bij het derde van Lemelerveld. Lemelerveld blijft wel zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. Belangstellenden kunnen zich melden bij de voorzitter van de technische commissie, Peter Heerink.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.