kebapzaak zorgt voor parkeerproblemen

De onlangs geopende kebapzaak aan de Munnikenhof in Heino, zou voor parkeerproblemen zorgen. Tenminste, dat stelt de fractievoorzitter van SP Raalte in een brief aan de gemeente. Bezoekers van de kebapzaak zouden hun auto’s vaak op het terras van de naastgelegen horecagelegenheid parkeren.

In het verleden stonden er paaltjes in het voetgangersgebied op de Munnikenhof, maar die zijn een aantal jaar geleden verwijderd na klachten van een ondernemer. De gemeente heeft naar aanleiding van de brief een rondgang langs de ondernemers op de Munnikenhof gemaakt. Die gaven aan geen problemen met het terugplaatsen van de paaltjes te hebben, daarom is dat inmiddels gebeurd.

Daarnaast heeft de gemeente de politie gevraagd eens te controleren op het parkeergedrag van bezoekers van de kebapzaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.