interactieve nieuwjaarsreceptie kwiek

De Nieuwjaarsreceptie van handbalvereniging Gibo Groep/Kwiek was gezellig, maar ook zeer interactief. Onder het genot van een kopje koffie of thee nam voorzitter Rob van Dartel het woord, waarbij hij een ieder welkom heette.

Vervolgens gaf hij het woord aan de heer Willem Verdaasdonk, marketing en communicatie deskundige en werkzaam bij Password Brand Fusion in Heino. In zijn presentatie sprak hij over het onderscheidend vermogen wat voor een vereniging erg belangrijk is. Hij vergeleek hiermee Kwiek met andere handbalverenigingen in de buurt. Ook kwam ter sprake hoe men een merk sterk kan maken. Het was een interessante presentatie met leuke interacties naar het publiek toe.

Hierna was het tijd voor een hapje en een drankje en werd de avond gezellig voortgezet. De PR-commissie mag tevreden zijn over de ruime opkomst en vond de nieuwjaarsreceptie zeer geslaagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.