Home / archiefcentraal / ineke braam exposeert in podium

ineke braam exposeert in podium

De Raaltese Ineke Braam exposeert van 1 februari tot en met 31 maart in Podium in Heino. Ineke schildert al negen jaar, met name in de wintermaanden. Ze is begonnen met aquarelleren en stapte daarna over naar acrylverf. Werken met acrylverf heeft haar voorkeur. De onderwerpen waarover zij schildert zijn divers en zijn ingegeven door wat haar persoonlijk aanspreekt. Ze houdt van kleurrijke impressies en abstracte vormen.

Naast schilderen houdt ze zich ook bezig met beeldhouwen met verschillende steensoorten. De expositie wordt gehouden in de Maalderij aan de Canadastraat te Heino in theater Podium (ingang VVV) en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de VVV en tijdens de theatervoorstellingen. De VVV is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Voor de theatervoorstellingen zie www.podiumheino.nl

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.