ieder kind een kans in het hoftheater

Leergeld geeft kinderen van 4 tot 18 jaar de kans om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving. De stichting maakt dat onder meer mogelijk dat kinderen lid kunnen worden van een sportvereniging, deel kunnen nemen aan muziekles of een cadeau krijgen bij Sinterklaas of Kerst.

De artiesten die hun medewerking verlenen zijn Dansgroep Forest, Tom Veltien, Mariska Zwaart en Bas Bosman, Niek van Halteren en Laura Lemke, What’s up doc, Peanuts Outta Can, De nieuwe stempel, Three of a Kind en Popkoor SVP.

De benefietavond ‘Ieder kind een kans’ is een afstudeeropdracht van zeven MBO studenten Facilitair Leidinggeven van het Landstede in Zwolle. De avond bestaat uit optredens van verschillende artiesten die zowel in de theaterzaal als in de foyer optreden. Daarnaast zal er ook een loterij plaatsvinden, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De opbrengst van de kaartverkoop en de loterij gaat volledig naar Stichting Leergeld Salland, ook doneert het HOFtheater 0,50 euro per consumptie.

Toegangskaarten kosten 7,50 euro per stuk. Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte of via staging2.hoftheater.nl . Kaarten kunnen, indien nodig, ook vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.