Home / archiefcentraal / hulding erwin nyhoff nu met fotos

hulding erwin nyhoff nu met fotos

Erwin Niyoff is zondag in de avondschemer door dik duizend man in zijn woonplaats Heeten onthaald. Erwin deed daar wat hij het liefste doet: zingen. En dat is eigenlijk ook wat het duizendkoppig publiek het liefste doet: luisteren naar Erwin.

Dit soort feestjes moeten altijd iets officieels hebben en dan staan er ook ineens mensen als Maaike en Willie op het podium, en halen burgemeestertypes hun eigen credits binnen via twitter, maar om hen ging het niet en voor hen kwamen al die mensen ook niet. Dat Dorpsplein vol Heetenaren was er vooral om van hun dorpsgenoot te genieten. Die Erwin Nyhoff die Heeten, Dalfsen en Salland weken aan de zaterdagse buis gekluisterd had, die Erwijn Nyhoff, hun dorpsheld.

Nyhoff liet zich in een van de vele interviews ontvallen dat hij The Voice gebruikte om weer over het voetlciht te komen. Muziek is marketing geworden en The Voice gaf hem dat extra zetje dat hij nodig had om weer een bekende zanger te worden, aldus Nyhoff. Nou, dat is aardig gelukt. En gelukkig heeft hij The Voice niet gewonnen, kun je dan achteraf concluderen. Want de naam van de vroegere leadzanger van The Prodigal Sons staat weer. Maar hij zit niet vast aan een wurgcontract. Nyhoff kan lekker zijn eigen repertoire gaan maken. En dan gaan wij met z’n allen genieten van zijn verdere muziek.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.