huldiging nyhoff afhankelijk van uitslag

Wanneer de Heetenaar wint, wordt hij dinsdag of woensdag gehuldigd. Mocht hij niet winnen, dan juichen al zijn fans hem zondag al toe.

“Wanneer Erwin wint, dan heeft hij zondag allerlei verplichtingen”, vertelt Remco Dufour van Café Bosgoed. “De winnaar moet bijvoorbeeld zondag naar Carlo en Irene. Aangezien wij ook kinderen de mogelijkheid willen bieden naar de huldiging te komen, doen we de huldiging niet pas laat in de avond.”

Naast de huldiging zijn er ook vrijdagavond, tijdens de uitzending, volop activiteiten in Café Bosgoed in Heeten. De uitzending wordt live uitgezonden. Tijdens de reclames draait DJ Bas muziek in de stijl van Erwin Nyhoff en de Prodigal Sons. Tijdens de break waarin de TV Kantine wordt uitgezonden, speelt Thomas Tijs en band (Goed te Passe). Thomas en kornuiten zijn ‘oude’ muzikale vrienden van Erwin. Ze kennen elkaar van de Prodigal Sons en Damaged Brain.

De gemeente Raalte heeft inmiddels een vergunning voor de huldiging verleend en ook het programma is zo goed als bekend. De huldiging start om 16.30 uur met DJ Bas. Erwin zal vanaf ongeveer 17.00 uur het podium betreden. “Misschien dat Erwin zelf één nummer gaat zingen, maar het is de bedoeling dat vrienden en bekenden van Erwin uit de muziekwereld voor hem gaan optreden.” Wie er op gaan treden houdt Remco nog even geheim.

De huldiging van Erwin, die gepresenteerd wordt door oud-Heetenaar Willie Oosterhuis en Maaike Heethaar, duurt tot ongeveer 18.00 uur. Vervolgens gaat het feestje door in de Bierton in Café Bosgoed. Ook hier zullen diverse vrienden en bekenden van de zanger optreden.

Mocht Nyhoff vrijdagavond winnen, dan maakt de organisatie zaterdag bekend wanneer de zanger gehuldigd wordt. Het programma zal hetzelfde blijven. Wint Erwin niet, dan kan iedereen hem zondag vanaf 16.30 uur toejuichen op het Dorpsplein in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.