Home / archiefcentraal / huisdierdag bij welkoop raalte

huisdierdag bij welkoop raalte

Welkoop Raalte houdt op zaterdag 11 februari een Huisdierdag voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar (en hun ouders/verzorgers). Op deze dag worden gratis workshops gegeven over konijnen, puppy’s en kittens. Alle basiskennis over de verzorging van deze dieren komt aan de orde.

Tijdens de workshops leren de kinderen op een speelse manier alles over onder meer voeding, verzorging en de omgang met een huisdier. Wil uw kind ook graag een huisdier? Schrijf hem/haar dan vóór woensdag 8 februari gratis in voor één van de workshops. Meer informatie op www.beste-start.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.