houtbewerking voor basisschoolkinderen

Landstede Welzijn Olst-Wijhe start op woensdag 15 februari met een cursus houtbewerken voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. In acht weken leer je eigen houten speelgoed te maken. Je kunt kiezen uit onder andere watermolens, huisjes, trein, kerkjes of een kasteel.

De middag duurt van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats op de zolder van ‘t Olde Postkantoor aan de Aaldert Geertsstraat 39 in Olst. De cursusdata zijn 15 en 22 februari, 7, 14, 21 en 28 maart en 4 en 11 april. Opgeven kan bij Landstede Welzijn Olst-Wijhe via 0570-562529 of welzijnolstwijhe@landstede.nl

Deelname kost 20 tot 25 euro, afhankelijk van wat je maakt. Wanneer je een minimum inkomen hebt, kun je voor bepaalde kosten van de gemeente een bijdrage krijgen. Hiertoe kun je een verzoek bij de gemeente indienen. Voor meer informatie of het indienen van een aanvraag kun je contact opnemen met de gemeente Olst-Wijhe via 0570-568080. Het aanvraag-formulier kan ook worden gedownload via staging2.olstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.