honderden oude rohdatenues naar afrika

Honderden ‘oude’ tenues van Rohda Raalte, met bedrukking van Intersport Schutte en Technoprint, krijgen een nieuwe eigenaar. De shirts, broekjes en sokken krijgen namelijk een tweede leven in Afrika. Met de invoering van het nieuwe tenue, met hierop hoofdsponsor Beaphar, zijn de vier jaar oude tenues overbodig geworden. Naast de tenues worden er ook ballen geschonken.

Zaterdag geeft voorzitter Paul Ruiter de sportkleding, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Rohda Raalte, aan Geke Stokkink van de Zwolse non-profit organisatie Kits for the World (K4TW). Geke zal tijdens de nieuwjaarsreceptie een toelichting geven over hetgeen waar de organisatie voor staat en wat er met de tenues gaat gebeuren. Aanvullend hierop worden er zakken achtergelaten bij de vereniging, waar de shirts, sokken en broekjes in gedaan worden.

Meer informatie is op staging2.kitsfortheworld.org te vinden. De nieuwjaarsreceptie van Rohda Raalte begint om 16.00 uur en wordt gehouden op Sportpark Tijenraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.