Home / archiefcentraal / honderden oude rohdatenues naar afrika

honderden oude rohdatenues naar afrika

Honderden ‘oude’ tenues van Rohda Raalte, met bedrukking van Intersport Schutte en Technoprint, krijgen een nieuwe eigenaar. De shirts, broekjes en sokken krijgen namelijk een tweede leven in Afrika. Met de invoering van het nieuwe tenue, met hierop hoofdsponsor Beaphar, zijn de vier jaar oude tenues overbodig geworden. Naast de tenues worden er ook ballen geschonken.

Zaterdag geeft voorzitter Paul Ruiter de sportkleding, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Rohda Raalte, aan Geke Stokkink van de Zwolse non-profit organisatie Kits for the World (K4TW). Geke zal tijdens de nieuwjaarsreceptie een toelichting geven over hetgeen waar de organisatie voor staat en wat er met de tenues gaat gebeuren. Aanvullend hierop worden er zakken achtergelaten bij de vereniging, waar de shirts, sokken en broekjes in gedaan worden.

Meer informatie is op www.kitsfortheworld.org te vinden. De nieuwjaarsreceptie van Rohda Raalte begint om 16.00 uur en wordt gehouden op Sportpark Tijenraan.

Lees ook

‘Na afloop moest ik altijd even rustig bijkomen’

Sientje Hulsman na bijna 30 jaar gestopt als uitvaartverzorgster van Begrafenisvereniging Luttenberg LUTTENBERG – Bijna …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.