herindelingen vloek of een zegen deel 4

2011 markeerde de tiende verjaardag van de gemeentelijke herindelingen van Olst en Wijhe en Raalte en Heino. In Olst-Wijhe werd er middels de estafetteboom en een speciale fietstocht enige aandacht aan besteed, maar in de gemeente Raalte ging het tweede lustrum geruisloos voorbij. We vroegen de mensen op straat naar hun mening. De herindelingen: een vloek of een zegen?

Paulien Wiegel, Wijhe: “Samen sta je sterker. Je bent groter en dus krijg je meer voor elkaar. Wat wel belangrijk is, is dat er naar beide dorpen geluisterd wordt. Wat je nu bijvoorbeeld merkt is dat er veel in Olster ondernemingen wordt geïnvesteerd. Dat is wel jammer. Ook ontstaan er veel dubbele winkels, zoals de Kruitvat. Dat is zonde. Dat mag wel iets beter verdeeld worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.