Home / archiefcentraal / heino wint sv raalte zaaltoernooi

heino wint sv raalte zaaltoernooi

Het A-team van VV Heino B3 heeft zaterdagavond het zaalvoetbaltoernooi van SV Raalte B2 gewonnen. Het Heinose team werd eerste met 9 punten, één meer dan SV Raalte B2A en twee punten meer dan SV Raalte B2B.

VV Heino B3B werd vierde, de beide teams van Heeten B2 eindigden onderaan de ranglijst.

Spelers van SV Raalte B2 hadden dit toernooi georganiseerd. Het was, volgens een aanwezige, een geslaagd toernooi. Alle teams hielden zich aan de gemaakte afspraken, alles liep volgens draaiboek. “Even een compliment aan de spelers van SV Raalte B2 die zorgden voor de organisatie en een hapje en drankje voor de aanwezige spelers en begeleiding,” stelt Refik Köse. Na afloop werd de Rohda-hal netjes achtergelaten.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.