heino wint sv raalte zaaltoernooi

Het A-team van VV Heino B3 heeft zaterdagavond het zaalvoetbaltoernooi van SV Raalte B2 gewonnen. Het Heinose team werd eerste met 9 punten, één meer dan SV Raalte B2A en twee punten meer dan SV Raalte B2B.

VV Heino B3B werd vierde, de beide teams van Heeten B2 eindigden onderaan de ranglijst.

Spelers van SV Raalte B2 hadden dit toernooi georganiseerd. Het was, volgens een aanwezige, een geslaagd toernooi. Alle teams hielden zich aan de gemaakte afspraken, alles liep volgens draaiboek. “Even een compliment aan de spelers van SV Raalte B2 die zorgden voor de organisatie en een hapje en drankje voor de aanwezige spelers en begeleiding,” stelt Refik Köse. Na afloop werd de Rohda-hal netjes achtergelaten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.