heino pakt drie punten in wijhe

Volgens Tom Vastenavond, de aanvoerder van Heino, speelde de wind een flink rol in het duel. “Als de keeper een doeltrap nam, kwam hij niet eens tot de middellijn. Dit in combinatie met spelen op kunstgras, leidde tot wat gehaast en onrustig spel.” Tom gaf aan dat Heino en Wijhe in de eerste helft redelijk in balans waren. Hij gaf zijn ploeg net een hoger cijfer, omdat er voor Heino wat meer kansen waren dan voor de thuisploeg.

Twee snelle goals in de tweede helft zorgden voor ontspanning in de ploeg en Heino wist dit goed uit te spelen, aldus Tom. Anton Kleine Schaars vertelde namens Wijhe zijn kant van het verhaal. Hij gaf aan dat Heino in de eerste helft inderdaad een licht overwicht had, maar niet echt grote kansen kreeg. De 0-0 ruststand was dan ook terecht, zo meldde Anton.

“Kort na rust was het wat rommelig. Heino wist hier vrij snel van te profiteren en scoorde. Kort daarop kwam Jelle Mulder in botsing met een tegenspeler. Hij moest van het veld met wonden aan zijn been en daardoor misten we een bepalende speler. Wijhe speelde even wat vertwijfeld en weer wist Heino er een treffer uit te slepen, door een schot voor open doel.”

De uitclub liet zich terugzakken en Wijhe kwam nog zo’n vier keer tot een kans, maar wist niet het net te raken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.