heetense gewond bij ongeval n35

Op de N35 tussen benzinepomp Tinq en kruispunt Bos in Raalte is woensdag een 19-jarige vrouw uit Heeten gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw had te laat in de gaten dat de bestelbus voor haar stevig remde en botste hier tegenaan. De bestuurder van het busje, een 57-jarige inwoner van Enschede, verklaarde opeens te moeten remmen voor een personenauto die voor hem reed.

Het ongeval gebeurde in de avondspits. Verkeer vanuit Zwolle stond daarom al ter hoogte van Heino in de file. De politie regelde het verkeer zo goed en zo kwaad als dat kon over één verkeersstrook.

Het stukje weg tussen Tinq en Kruispunt zal bij nieuwe metingen vast in de top 3 van gevaarlijkste wegvlakken van Overijssel terecht komen. Er gebeuren daar de laatste vijf jaar meet heel hoge frequentie ongevallen.

De Heetense werd met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.