heel salland straks op glasvezel

Reggefiber gaat Salland aansluiten op glasvezel, dus ook Raalte. Boerhaar en Elshof blijven voorlopig verstoten van glasvezel, daar wordt het niet aangelegd. Het is nog niet bekend of Raalte de benodigde 30 procent heeft gehaald, maar Reggefiber meldt maandagmorgen dat er afgelopen zaterdag zoveel aanmeldingen binnen zijn gekomen dat sowieso Raalte aangesloten wordt.

Een woordvoerster van Reggefiber laat weten dat Boerhaar en Elshof niet worden aangesloten, omdat dat kostentechnisch niet haalbaar is. De graafafstanden zijn te groot, volgens Reggefiber. Dat zou de aanleg te duur maken. Reggefiber zegt overigens niet dat de twee dorpen nooit aangesloten worden op glasvezel. “Wellicht in de toekomst.”

Reggefiber start binnenkort met de aanleg van het netwerk. Wie meer informatie wil over glasvezel en over de serviceproviders, kan terecht in de glasvezelwinkel in Raalte, Wijhe en Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.