hansie wint de wedstrijd van de week

Hansie is de eerste winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week in 2012. Hansie voorspelde samen met vijf anderen de 0-2 overwinning van Heino op Wijhe. Naast Hansie voorspelden ook Richard Huis in ’t Veld, Rik, Peter, Lydia en Osquero deze uitslag. Bij loting kwam Hansie echter als winnaar uit de bus.

Heino won afgelopen zondag de eerste wedstrijd van het jaar van Wijhe ’92. Net als de openingswedstrijd van dit seizoen, die was ook tegen Wijhe en werd met gelijke cijfers gewonnen.

Het gaat nieuwkomer Heino prima af in de Tweede Klasse J. Het team voert de ranglijst aan. De andere Sallandse nieuwkomer in de Tweede Klasse J, Heeten, heeft het moeilijker. Sterker nog, het contrast met Heino kan niet groter worden. Heeten is namelijk de rode lantaarndrager en sluit de ranglijst.

Woensdag om 12.00 uur verschijnt er op deze site weer een nieuwe wedstrijd van de week. We weten zelf nog niet welk duel we met die titel gaan bestempelen, dus suggesties zijn meer dan welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.