grote bruidsshow in de kruidentuin

“Met meer dan 130 bezoekers was de bruidsshow vorig jaar een groot succes”, zo blikken Jeroen en Carolien Tielbeek van Foto&Zo terug. “Er wordt vaak gedacht dat trouwen minder populair is, maar uit gegevens van de gemeente Raalte blijkt dat elk jaar gemiddeld toch nog rond de honderd stellen uit de regio in het huwelijksbootje stappen. Voor hen is deze Bruidshow, die alweer voor de vierde keer gehouden wordt, een uitgelezen kans om ideeën en inspiratie op te doen.”

In de zaal komt een catwalk, waar mannequins en dressman eigentijdse bruidsmode showen, met weer een geweldig mooie collectie van het merk Lady Bird. Deze collectie is in de regio Twente exclusief in Nijverdal te verkrijgen. De eerste show gaat om 19.30 uur van start, de tweede om 21.15 uur. De show wordt vakkundig belicht en voorzien van sfeervolle muziek.

Het aantal stands op het Bruidsplein is flink uitgebreid. Hier kunnen aanstaande bruidsparen zich door een groot aantal bedrijven uit de regio uitgebreid laten informeren over allerlei zaken die bij een trouwerij om de hoek komen kijken. Denk aan fotoreportages, trouwringen, schoonheidsbehandelingen, trouwboeketten etcetera. De deelnemende bedrijven zijn: BruidsBoutique Josephine (Nijverdal), Foto&Zo (Raalte), Ter Haar Mode voor de Man (Raalte), Restaurant de Kruidentuin (Mariënheem), Bakkerij Ehrenhard (Nijverdal), Ballonerie Poki Entertainment, Elbo Tours (Heino), Beauty &Pedicuresalon Raalte, Amarylus, Breach Music, DDMC Drukkerij (Raalte), Passie Flora (Raalte) en Haarmeijer Juwelier (Raalte).

De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie met bruidsgebak en in de pauze een drankje met hapje. Voor reserveringen kun je bellen met Bruidsboutique Josephine, tel. 0548- 619144 of Foto&Zo, tel. 0572-365020. Of neem contact op via de mail: info@bruidsmodejosephine.nl of mail via de contactbutton op staging2.foto-en-zo.nl

Na afloop van de Bruidsshow worden de bruidsboeketten van Passie Flora onder de bezoekers verloot. Ieder aanstaand bruidje krijgt ook een Goodie Bag boordevol korting- en actiebonnen mee naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.